Over ons

WIJ ZIJN MOTO ADONIS!

Moto Adonis is het resultaat van de levenslange passie van twee vrienden, Arthur en Job, voor het repareren en modificeren van motorfietsen en het bouwen van complete custom motoren.

Van jongs af aan hebben we een fascinatie voor het verwerkelijken van onze ideeën wat betreft motoren, hoe complex of vernieuwend ook. We begonnen in een kleine schuur in de achtertuin van Arthur's huis als'the Barn Brothers'. Onze liefde voor motorfietsen bracht ons ertoe de sprong te wagen en in 2012 onze eerste custom motorfiets voor een klant te bouwen.

In de loop der jaren hebben we ons bedrijf uitgebreid en uiteindelijk Moto Adonis overgenomen; een droom om van onze passie ons beroep te maken kon werkelijkheid worden.  Het repareren en bouwen van motorfietsen was aanvankelijk een parttime baan, maar onze toewijding en expertise maakte er al snel een fulltime baan van.

Door ons gebouwde motoren

Reparatie, onderhoud & Restauratie

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Moto Adonis is een full-service motorwinkel met een scala aan deskundige diensten, waaronder restauratie en reparatie van motorfietsen. We werken ook aan oudere motoren en bromfietsen!

Ons team heeft uitgebreide ervaring in het onderhouden en repareren van een breed scala aan motormerken- en modellen, waaronder racefietsen, cruisers, choppers, caféracers, vintage en ook klassieke fietsen. We werken aan alle grote motormerken, zoals onder andere Norton, BMW, Ducati, Honda, Yamaha, Suzuki.

Of je nu een volledige restauratie, aanpassingen op maat of regelmatig onderhoud nodig hebt om je motorfiets in topconditie te houden; ons team is toegewijd aan het leveren van kwaliteitsservice en het overtreffen van je verwachtingen.

Voor meer informatie over onze diensten kun je telefonisch of per email contact met ons opnemen of ons persoonlijk bezoeken. Houd er rekening mee vooraf een afspraak te maken voordat je onze winkel bezoekt, die is gevestigd aan de Molenallee 51, 7384AP te Wilp, in de buurt van de steden Apeldoorn en Deventer.

KLANTGERICHTE SERVICE

REPARATIE 90%
ONDERHOUD 85%
RESTAURATION 70%
Contact

Bouw je droom motorfiets!

LAAT HET PLEZIER BEGINNEN!

Bij Moto Adonis zijn we gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte motorfietsen die uniek zijn ontworpen en gebouwd om aan je specifieke wensen te voldoen.

Het ontwerp: het begint met een geweldig ontwerp. Dit is de basis van elke custombike die we in onze winkel bouwen. Bij de start van een custombuild willen we dat je motorhart sneller gaat kloppen. Een caféracer, scrambler, tracker, bobber of... welk type motor je ook maar in gedachten hebt! Heb je al een motor, of wil je dat wij je helpen er een te vinden? We werken graag met alles, van een 50 jaar oude schuurvondst tot een gloednieuwe motor.

De eerste stap in ons creatieproces is om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Samen maken we een moodboard met foto's en items die in het ontwerp van je motorfiets moeten worden opgenomen. Deze input stelt ons in staat om enkele ruwe schetsen te maken. Voordat we beginnen met bouwen kunnen we ook een fotorealistische weergave van het ontwerp maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van je toekomstige droom-motor. Als je wil dat wij het voortouw nemen, dan doen we dat graag!

Het bouwen: terwijl we je motor bouwen nemen we regelmatig contact met je op om het bouwproces, onderdeelkeuze, kleurkeuzes en eventuele aanpassingen te bespreken. We houden je bij elke stap op de hoogte, zodat je betrokken kunt blijven bij de bouw. 

Het einde: het is klaar! Spannende tijden voor ons en vooral voor jou! De motor is helemaal afgesteld en klaar om nieuwe avonturen te beleven! Pick it up and go for it!

NU BEN JE EEN ECHTE ADONIS,
WELKOM IN DE FAMILIE!

Let the fun begin! Neem contact met ons op!

Custom motoren

GEBOUWD DOOR MOTO ADONIS

Sinds de start hebben we in totaal ongeveer 250 custom motorfietsen gemaakt voor onze klanten. Hieronder een kleine selectie van de motoren die Moto Adonis heeft gebouwd.

Laat je eigen custom motor bouwen!

Volg ons!

ZIE WAT WE DOEN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE PROJECTEN

Instagram
Facebook
YouTube

Moto Adonis en WatNou

Dagbesteding en arbeidstraining

Bij Moto Adonis helpen we graag anderen! Daarom zetten we ons parttime in voor dagbesteding en arbeidstraining aan jongeren met gedragsproblematiek en een afstand tot de maatschappij. Dit doen we volledig belangeloos en in samenwerking met ArbeidsTrainingsCentrum WatNou. Gewoon... Omdat het ons een goed gevoel geeft! Dit geven we vorm in onze eigen werkplaats. Hier sleutelen we samen met jongeren aan motoren en ontdekken we dat men vaak handiger is dan gedacht. Misschien ontdekken we een hobby of zelfs een toekomst in de techniek, maar in ieder geval nieuwe vaardigheden met onze handen. Wil je meer weten over deze samenwerking? Kijk op www.wat-nou.nl.

CONTACT

Contact

LET’S TALK!

Benieuwd naar ons bedrijf, of heeft u een vraag, stuur ons dan een bericht via dit contactformulier, e-mail info@motoadonis.nl, Instagram or Facebook. U kunt ook op afspraak langskomen of ons bellen op Tel:+ 31653408140

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout proberen om uw bericht te verzenden. Probeer het later opnieuw.
Moto Adonis Motorcycles B.V. • BTW: NL862005747B01 • KVK: 81234384.
Bezoekadres: Molenallee 51, 7384 AP Wilp • Postadres: Bergkamp 1, 7384AV Wilp