Samenwerking

IRONWOOD EN MOTO ADONIS

Buitengewone aangepaste motorfietsen maken

Op het gebied van custom motorfietsen is een spannende samenwerking ontstaan. Onze bedrijven staan ​​beide bekend om onze vakmanschap en creatieve kracht. Samen gaan we deze spannende reis aan. Hier combineren we onze jarenlange expertise en onze gedeelde passie voor custom motorfietsen.

De kern van zowel Moto Adonis als Ironwood ligt a liefde voor motorfietsen en de kunst van transformatie. We brengen leven in deze tweewielige machines door te streven naar uitmuntendheid en een toewijding aan kwaliteit in elke constructie die we ondernemen. Als geestverwanten is ons partnerschap geworteld in gedeelde waarden en een wederzijds verlangen om meesterwerken op twee wielen te maken die verhalen verweven en emoties oproepen.

Onze samenwerking getuigt van het diepe respect en de bewondering die we hebben voor elkaars werk.

Een custom build starten

Een Ironwood-fiets bouwen!

LAAT HET PLEZIER BEGINNEN!

In de werkplaats van Moto Adonis ligt onze specialiteit in het vervaardigen van motorfietsen op maat. Door gebruik te maken van de expertise van Arjan van den Boom van Ironwood Custom Motorcycles, hebben wij de mogelijkheid om uw Ironwood / Moto Adonis custom motorfiets tot leven te brengen.

Het ontwerp:  alles begint met een geweldig ontwerp; dit is de basis van elke custom bike die we in onze winkel bouwen. De eerste stap in dit creatieproces is het begrijpen van uw verlangens en behoeften. Door deze input kunnen wij een goed beeld krijgen van wat voor soort fiets je door ons wilt laten bouwen.

Voordat we beginnen met bouwen, kunnen we een fotorealistische weergave van het ontwerp maken, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van je toekomstige droomfiets. Als u wilt dat wij het voortouw nemen in het ontwerp, doen we dat graag! Samen met Arjan ontwerpen we jouw fiets net zo lang tot hij aan jouw wensen voldoet!

Het bouwen: terwijl we je motor bouwen nemen we regelmatig contact met je op om het bouwproces, onderdeelkeuze, kleurkeuzes en eventuele aanpassingen te bespreken. We houden je bij elke stap op de hoogte, zodat je betrokken kunt blijven bij de bouw. 

Het einde: het is klaar! Spannende tijden voor ons en vooral voor jou! De motor is helemaal afgesteld en klaar om nieuwe avonturen te beleven! Pick it up and go for it!

Let the fun begin! Neem contact met ons op!
Contact

Contact

LET’S TALK!

Benieuwd naar onze samenwerking of geïnteresseerd in meer informatie over het bouwen van een fiets? Stuur ons een bericht via e-mail: info@motoadonis.nl
Of kom langs op afspraak!

Je kunt Arjan van den Boom van Ironwood Motorcycles ook een direct message sturen op Instagram of facbook.

Bedankt voor je bericht. Het is verzonden.
Er is een fout proberen om uw bericht te verzenden. Probeer het later opnieuw.
Moto Adonis Motorcycles BV • BTW: NL862005747B01 • KVK: 81234384.
Telefoon: Job: 0031 653 40 81 40 • Arthur: 0031 641 91 26 59
Bezoekadres: Molenallee 51, 7384 AP Wilp • Postadres: Bergkamp 1, 7384AV Wilp