project Beschrijving

BMW K1100 Topgun

Onze opdracht: een fiets doordrenkt met de essentie van een straaljager. De uitdaging voor deze BMW K1100 was duidelijk: een ontwerp geïnspireerd op de strakke lijnen en gedurfde esthetiek van hoogwaardige vliegtuigen. Door deze visie van het computerscherm naar de werkelijkheid te vertalen, begon onze reis.

De transformatie begon met een aanpassing van de stand van de tank, waardoor deze een agressievere stand kreeg. Handgemaakte tankzijkappen volgden dit voorbeeld, met scherpe, agressieve lijnen die de precisie van een straaljager weerspiegelden. Het achterframe en een afneembare passagiersstoelhoes, perfect voor tandemritten, werden met de hand gevormd om het algehele ontwerp aan te vullen. Als aanvulling op het op maat gemaakte karakter werd een op maat gemaakt roestvrijstalen uitlaatsysteem met handgemaakte uitlaatdempers gebouwd, samen met een op maat gemaakte luchtinlaat, Sidewinder-vering en Ducati Hypermotard-voorvork. Een volledig MotoGadget-systeem completeerde het technologische geheel.

Bij Moto Adonis gaat ons streven naar uitmuntendheid verder dan alleen de esthetiek en betreft het de componenten die we zorgvuldig selecteren. Deze constructie bevat een MotoGadget-snelheidsmeter, DNA-podfilters, MotoGadget-handgrepen, Powerbrick-voetbedieningen, Highsider-koplamp en een op maat gemaakte leren stoel van de getalenteerde Mr. Miller.

Deze op Fighter Jet/Top Gun geïnspireerde motorfiets is een bewijs van onze niet-aflatende toewijding aan het maken van motorfietsen die niet alleen boeien door hun visuele aantrekkingskracht, maar ook een opwindende klap op de weg geven.

Credits: Fietsontwerp door Moto Adonis. Bekleding: Miller kustom. Copyright © – Moto Adonis Motorcycles bv

Inhoud gratis te delen onder vermelding van Moto Adonis met link naar social (Instagram: @moto_adonis) en website (MotoAdonis.com).

Deel deze motorfiets!

Enkele van onze andere projecten