project Beschrijving

BMW R1100RS Klassieke Scrambler

Toen we aan de slag gingen met de transformatie van de BMW R1100RS, een motor die aanvankelijk misschien niet over esthetische charme beschikt, ontdekten we een juweeltje onder zijn plastic buitenkant: een formidabele motor en een solide frame.

De visie van de klant was duidelijk: een klassiek ogende motorfiets doordrenkt met moderne gemakken zoals ABS en injectie. Om dit te bereiken hebben we op ingenieuze wijze een aluminium tank van het BMW R-model aangepast en een op maat gemaakt achterframe gemaakt, compleet met klassiek ogende spatborden. Spaakwielen afkomstig van een GS, een koplamp in klassieke stijl en een op maat gemaakte roestvrijstalen uitlaat, snelheidsmetercluster en zijpanelen rondden de transformatie af, boordevol aangepaste details.

Bij Moto Adonis strekt onze toewijding aan kwaliteit zich uit tot de componenten die we kiezen. In deze constructie hebben we een Koso-snelheidsmeter, DNA-podfilters, Biltwell-handgrepen, Tarozzi-voetbedieningen achteraan en natuurlijk een unieke leren stoel geïntegreerd met dank aan de getalenteerde Mr. Miller.

Deze klassieke scrambler is een bewijs van onze toewijding aan het maken van fietsen die er niet alleen indrukwekkend uitzien, maar ook een mix bieden van klassieke esthetiek en moderne functionaliteit.

Credits: Fietsontwerp door Moto Adonis. Bekleding: Miller kustom. Copyright © – Moto Adonis Motorcycles bv

Inhoud gratis te delen onder vermelding van Moto Adonis met link naar social (Instagram: @moto_adonis) en website (MotoAdonis.com).

Deel deze motorfiets!

Enkele van onze andere projecten