project Beschrijving

BMW R80 – De architect

Onze reis met de BMW R80, toepasselijk ‘The Architect’ genoemd, begon toen de architect van onze klant een nieuw huis voor ogen had en een op maat gemaakte BMW naadloos in de interieurtekeningen integreerde. Door de strategische positionering werd de fiets een boeiend middelpunt, zichtbaar vanaf de voordeur, dat binnen en buiten naadloos in elkaar overging.

De symbiose tussen de buitenkant en het interieur van het huis was zo overtuigend dat onze klant zich genoodzaakt zag de fiets uit de tekeningen tot leven te brengen. Kom Moto Adonis binnen; we hebben de beoogde motorfiets omgezet in realiteit. Onze missie was om een ​​slanke, onberispelijk gedetailleerde fiets te maken die naadloos harmoniseerde met de interieuresthetiek van het huis. Bij Moto Adonis hebben we een voorliefde voor het bouwen van fietsen met mooie componenten. Daarom hebben we gekozen voor YSS-schokken, Biltwell-handgrepen, Tarozzi-voetbedieningen en natuurlijk een op maat gemaakte leren stoel met dank aan de heer Miller. Het resultaat? Een R80 die niet alleen een strakke en verfijnde uitstraling uitstraalt, maar ook moeiteloos harmonieert met de beoogde ruimte van de klant. Als Moto Adonis zijn we erg trots op het resultaat van dit project.

Credits: Fietsontwerp door Moto Adonis. Bekleding: Miller kustom. Copyright © – Moto Adonis Motorcycles bv

Inhoud gratis te delen onder vermelding van Moto Adonis met link naar social (Instagram: @moto_adonis) en website (MotoAdonis.com).

Deel deze motorfiets!

Enkele van onze andere projecten