Over ons

WIJ ZIJN MOTO ADONIS

Twee vrienden (Arthur en Job) die al van jongs af aan het sleutelen en verbouwen zijn. Of het nu 2, 3 of 4 wielen had, wij sleutelde er aan. Maar wat echt onze passie is? Custom Motoren!

Zo lang als we ons kunnen herinneren zijn we al gefascineerd door het bouwen van de meest imposante en unieke creaties. Niets is te gek, te snel of te ingewikkeld.

Wat begon met het restaureren van twee Austin Mini’s, leidde in 2012 tot het ontwerp en bouwen van onze eerste custom motor. Er zullen nog velen volgen! Vele jaren was het ontwerpen en verbouwen van motoren voor ons een parttime baan. In een schuur in de achtertuin van Arthur’s woning volbrachten we toen als ‘The Barn Brothers’ ons eerste project. In de loop der jaren volgden meer en meer opdrachten en uiteindelijk hebben we besloten hier onze fulltime baan van te maken! Dit onder de naam Moto Adonis Motorcycles. Eerst was dit een samenwerking, maar nu zijn we de eigenaren. Dit was voor ons een droom die uitkwam!

Custom motorfietsen door ons gebouwd

Onze laatste project

Harley-Davidson LiveWire
The Rule Breaker

English only
The story: 
It all began with a bike builder’s dream. We got the great opportunity to design and build whatever we think is cool! And as a bonus the base of this build was a brand new electric Harley LiveWire! The customer’s assignment was to build a Read more….

Photos and information about this bike!

Motorcycles

GEBOUWD DOOR MOTO ADONIS

Sinds we zijn begonnen hebben we zo’n 250 custom motoren ontworpen en gebouwd. Hieronder zie je een kleine selectie van onze creaties:

Laten we jouw droom motor bouwen!

Bouw je droom motor!

LET THE FUN BEGIN!

Bij Moto Adonis zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van vette custom motoren, compleet afgestemd op jouw wensen.

Het ontwerp: alles begint met een prachtig ontwerp en daarbij sta jij als klant voorop! Wij willen graag ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Een caféracer, scrambler of tracker? Of heb je een andere droommotor in gedachten? Als je zelf nog geen motor hebt, dan kunnen wij je helpen om een mooi exemplaar te vinden! Of het nu een opknapper uit de jaren ‘70 is of een splinternieuw racemonster: wij helpen je graag!

Ondertussen brengen wij jouw wensen in kaart en ontwerpen we een bike-board met daarop de afbeeldingen en items die jij graag in je fiets zou willen terugzien. Deze input gebruiken we voor een ruwe schets. Om er zeker van te zijn dat ons ontwerp al jouw wensen afvinkt, kunnen we je ook een fotorealistisch rendering laten zien voor we aan de slag gaan. Tevreden? Aan de slag! Laat je het ontwerpen liever helemaal aan ons over? Dat kan natuurlijk ook!

Het bouwproces: om ervoor te zorgen dat alles perfect volgens plan verloopt, houden we je goed op de hoogte. Van het bestellen van de onderdelen tot het kiezen van de kleur:  we nemen je mee in het hele bouwproces!

De final touch: Jouw unieke custom motorfiets is klaar! Een spannend moment voor ons, En nog specialer is voor jou! De motor is perfect afgesteld en klaar voor nieuwe avonturen. Pick it up and go for it!t!

NOW YOU ARE A REAL ADONIS,
WELCOME TO THE FAMILY!

Let the fun begin!

Reparatie en restauratie

ONE STOP SHOP

Moto Adonis is ook hét adres voor reparatie en restauraties van oldtimer en custom motorfietsen.

We hebben ervaring met een brede selectie aan merken en modellen. Van Amerikaanse tot Japanse sportmotoren, cruisers, vintage en classic bikes van bekende merken als Norton, BMW, Ducati, Honda, Yamaha, Suzuki en nog veel meer. Wil je jouw motor compleet laten personaliseren, restaureren, tunen of perfect laten afstellen? Neem dan contact met ons op of kom langs op afspraak. We zijn gevestigd aan de Molenallee 51, 7384AP Wilp, vlakbij Apeldoorn en Deventer.

KLANTGERICHTE SERVICE

CUSTOMIZING 100%
REPARATIE 90%
ONDERHOUD 78%
RESTAURATIE 93%
TUNING 85%
Contact

Te koop

IT COULD BE YOURS!

Volg ons!

BEKIJK WAT WIJ AAN HET DOEN ZIJN EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE LAATSTE PROJECTEN

Instagram
Facebook
Youtube
NEEM CONTACT OP

Contact

LET’S TALK.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf? Of heb je vragen? Bericht ons via email, Instagram or Facebook. Of bezoek ons op afspraak! Mail: info@motoadonis.nl

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Moto Adonis Motorcycles B.V. • BTWnr: NL862005747B01 • KVK: 81234384.
Mobiel: Job: 0031 653 40 81 40 • Arthur: 0031 641 91 26 59
Bezoekadres: Molenallee 51, 7384 AP Wilp • Postadres: Bergkamp 1, 7384AV Wilp